PHMO v novém kabátku!

Potravinářská hadice REFITTEX CRISTALLO 2" x 25 m BRADAS

Kód: TXRC50-60/25
Značka: Bradas
5 499 Kč 4 545 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
REFITTEX CRISTALLO - technická hadice z vysoce kvalitního měkčeného PVC. Vyztužená trojitou polyesterovou přízí s textilní výztuží. Vhodná pro proudění vzduchu, potravinářské látky, chemické prostředky na ochranu rostlin a lehké chemikálie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Potravinářská hadice 2" x 25 m

REFITTEX CRISTALLO - technická hadice z vysoce kvalitního měkčeného PVC. Vyztužená trojitou polyesterovou přízí s textilní výztuží. Vhodná pro proudění vzduchu, potravinářské látky, chemické prostředky na ochranu rostlin a lehké chemikálie. Průhlednost hadice umožňuje stálou vizuální kontrolu nad průtokem materiálu a upozornění na případné znečištění. Tlaková odolnost závisí na teplotě kapaliny a průměru hadice.

Splňuje normy reg. (EU) 10/2011 + směrnice o stimulačních látkách.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI HADICE NA POTRAVINY REFITTEX CRISTALLO

  • Velmi flexibilní
  • Trvanlivá, odolná vůči světlu a kyslíku
  • Vysoká odolnost proti oděru
  • Po odstranění z plamene je samohasící
  • Odolné vůči chemikáliím
  • Podmíněně odolná vůči olejům a benzínu
  • Podmíněně odolná vůči beztlakovému proudu horké vody
  • Vhodná pro sterilizaci
  • Šetrná k životnímu prostředí, neobsahuje kadmium
  • Bez toxických složek

Technické údaje

Potravinářská hadice REFITTEX CRISTALLO 2" x 25 m BRADAS (TXRC50*60/25)

  • Vnitřní průměr hadice: 2" (50 mm)
  • Tloušťka hadice: 5 mm
  • Délka hadice: 25 m
  • Pracovní tlak: 5 bar
  • Max. tlak: 15 bar
  • Hmotnost: 25,8 kg
  • Barva: průhledná
  • Využití: proud vzduchu, potraviny, chemikálie, pitná voda
  • Pracovní teplota: od -20°C do +60°C

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářské hadice
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 25.8 kg
Barva: Transparentní
Délka hadice: 25 m
EAN: 8011963730905
Materiál: polyesterová vlákna (PES), PVC
Použití: chemikálie, pitná voda, potraviny, užitková voda, vzduch
Průměr hadice DN: 50 mm (2")

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: